//BeautifulMe.

author ♥


hey blogger , my name is siti nur sabrina bt hashim and thankyou for visit my blog
follow me and i'll be follow you back ( tiada paksaan )
please NO HARSH WORD


Tagboard ♥


leave your footprint here:)


Credits ♥

Template and skins : NurIzzati
Background and Photo : We♥it


HIPOKRIT !
Saturday, May 14, 2011 | 12:31 AM | 0 hearts♥
hye semua .. hipokrit ? apa maksudnya ? baiklah , bagi sesiapa yang tak tahu apa maksud hipokrit nanti eyna ceritakan . bagi sesiapa yang dah tahu tu , jangan ada perangai macam tu ok . eyna memang tak suka kalau kawan-kawan ada perangai macam tu . ya la , baik kita berterus-terang kan ?

ok . bagi yang belum tahu tu , mari eyna ceritakan . hipokrit tu sama erti dengan berpura-pura . contohnya , kalau budak tu ada ,, em , benda apa yang famous sekarang ni ea . ha , kamera nikon kan ? hehe ! ok , kalau budak tu ada kamera nikon dan asyik kena puji ja dengan kawan-kawan dia sampai dia tak larat nak menafikan kebanggaan dia tu , tapi kalau belakang kawan yang puji dia tu , wah ! bangga tahap cipan kan ? ha , tu salah satu contohnya .

kalau kawan-kawan tak faham jugak , ala ,, maaf sangat-sangat ea . eyna ni memang tak pandai nak
menerangkan sesuatu benda ataupun perkara . hehe ! kalau teringan juga nak memahaminya , search at internet ea . cerita eyna kali ni ringkas saja . hanya untuk menghilangkan rasa boring ni . bukan untuk mengata ataupun mengutuk sesiapa ea . eyna memang tiada niat .

kalau kawan-kawan rasa perkataan eyna ni mengguris hati kawan-kawan , maafkan eyna ea . memang tiada niat sekalipun . percaya lah . kan eyna dah bagi tahu motif eyna ambil tajuk ni , untuk menghilangkan rasa boring . apa-apa pun , jangan sampai diantara kawan-kawan eyna ni ada sifat hipokrit ok . sampai di sini saja . bye ! (:




/