//BeautifulMe.

author ♥


hey blogger , my name is siti nur sabrina bt hashim and thankyou for visit my blog
follow me and i'll be follow you back ( tiada paksaan )
please NO HARSH WORD


Tagboard ♥


leave your footprint here:)


Credits ♥

Template and skins : NurIzzati
Background and Photo : We♥it


PMR ? omg ,
Friday, August 12, 2011 | 5:12 PM | 0 hearts♥
Assalamualaikum ,

Selamat pagi , selamat tengahari , selamat petang dan selamat malam semua . Mulakan hari anda dengan senyuman yang indah :)

Hari ni nak kongsikan fasal PMR dengan semua boleh ? hehe , minggu lepas budak form 3 amik trial exam PMR . Tapi , entah macam mana eyna yang terlebih ' over ' dari mereka . Sampai menggeletar satu badan  , hoho . yew laa kan , tahun depan eyna pula ( aduh , cepatnya masa berlalu . Rasa macam baru habis UPSR ! )

Apa-apa pun , hope senior-senior form 3 dapat keputusan yang cemerlang okeh . Kalau tak berpuas hati dengan keputusan trial ni , buat yang lebih bagus untuk PMR nanti . Untuk senior-senior form 5 pula , yang nak ambil trial , buat yang terbaik juga . Eyna sentiasa mendoakan yang terbaik untuk senior-senior eyna . cyaiiyok ! :D




/