//BeautifulMe.

author ♥


hey blogger , my name is siti nur sabrina bt hashim and thankyou for visit my blog
follow me and i'll be follow you back ( tiada paksaan )
please NO HARSH WORD


Tagboard ♥


leave your footprint here:)


Credits ♥

Template and skins : NurIzzati
Background and Photo : We♥it


YESTERDAY , YESTERDAY AND YESTERDAY
Tuesday, March 13, 2012 | 1:40 AM | 0 hearts♥
Hello

Yeeeeee ! dah lepas exam piano , haha . Buat excited pulakk dya , result belum tau lagi . Alhamdulillah , eyna dapat jawab semua soalan dengan tenang .. Ok , tinggalkan fasal piano ni dulu . Back to the main story :) First nak ucap berjuta juta juta jutaaaa terima kasih kepada budak omeiiyy sorang ni , Umairah Nabilah . Dia yang hias blog eyna hehe . Nampak lain kan ? weeeee ^^ Dia yang nak sangat buat menda- menda ni , nak kata apa bagi ja lah . TIADA PAKSAAN ! ok ? ok ? ok ? Haha .. Aaaaa macam semakin merapu , idea tak masuk and tak tau nak tulis apa . Macam ' tergantung ' ja entry eyna kali ni kan ? Haha , tak apa kita sambung nanti nahhhhh .. Daa ^^,




/