//BeautifulMe.

author ♥


hey blogger , my name is siti nur sabrina bt hashim and thankyou for visit my blog
follow me and i'll be follow you back ( tiada paksaan )
please NO HARSH WORD


Tagboard ♥


leave your footprint here:)


Credits ♥

Template and skins : NurIzzati
Background and Photo : We♥it


FINALLY
Monday, May 28, 2012 | 5:11 AM | 0 hearts♥
Assalamualaikum ,

Alhamdulillah lulus ( 94/100 ) exam piano ( Theory ) ! ooyeaahh ^^ Serious tak sangka . Tengok 2/3 kali baru percaya Haha . 2/7/12 ni ada satu lagi Exam Piano ( Practical ) . Mampussss ! Mid year exam dekat sekolah pun tak tau lagi result macam mana ni , serious takut . Macam tak yakin jaa nak cemerlang :/ Dah buat kan .. tawakal sahaja leeeee . Hmm hmm
Ni kita kira macam dah masuk bulan 6 laa . Tak rasa macam PMR nak dekat dah ka ? Ya Allah ..
Eyna yakin eyna boleh , eyna tak yakin eyna tak boleh . aaaaaa Haha
Doakan eyna nah :) Ada masa adalah new entry dalam blog nie . Daaa :)




/