//BeautifulMe.

author ♥


hey blogger , my name is siti nur sabrina bt hashim and thankyou for visit my blog
follow me and i'll be follow you back ( tiada paksaan )
please NO HARSH WORD


Tagboard ♥


leave your footprint here:)


Credits ♥

Template and skins : NurIzzati
Background and Photo : We♥it


PMR OH PMR
Thursday, May 3, 2012 | 10:05 PM | 0 hearts♥
Assalamualaikum ,

Bulah 5 dah sekarang . Kerja kursus Geografi , kerja kursus Sejarah dan lain - lain lagi . Nak berjaya macam tu laa . Susah dulu sekarang nie , nanti Insyaallah kita akan senang . Exam piano ( practical ) tak tau lagi bila . Antara bulan 6 , 7 atau 8 . Tunggu masa jaa ni , haha . Mid year exam pun nak mai dah , 20/5 nie ooo . Alaa , baru form 3 , banyak lagi harus ditempuh , keeenn ! PMR bulan 10 , Birthday siapakah ? Haha , banggaaaa . Abah dan mama nak pergi ke tanah suci time Eyna nak ambil PMR . Dulu time UPSR , mama dan abah selalu ada dengan Eyna . Kali ini , Eyna sorang - sorang jaaa . Tapi Eyna bersyukur sangat - sangat mama dan abah dapat pergi ke tanah suci , Alhamdulillah . Mama dan abah tersangatlah seronok . Bukan senang dapat pergi sana kan . Selalu bagitau mama suruh doakan Eyna masa mama ada kat tanah suci nanti . Ya Allah , berilah kekuatan kepada hamba-Mu ini . Mama abah pergi Haji , anak perempuan mereka seorang nie ambil PMR :)




/