//BeautifulMe.

author ♥


hey blogger , my name is siti nur sabrina bt hashim and thankyou for visit my blog
follow me and i'll be follow you back ( tiada paksaan )
please NO HARSH WORD


Tagboard ♥


leave your footprint here:)


Credits ♥

Template and skins : NurIzzati
Background and Photo : We♥it


AGAIN
Sunday, July 1, 2012 | 9:50 PM | 0 hearts♥
Assalamualaikum ,

Yahhh , dah habis exam piano . Tapi kann tapi kannnnn , macam tak yakin jaa bole lulus ? Hm . Menda dah buat , tawakal jaa lah . Doakan kami banyak-banyak nah ! Exam Theory haritue confident lah sikit , tapi yang Practical nieee ... Tak apa lha , pulun PMR pulak yang tu lagi penting . Piano tu kalau tak lulus boleh ambil lain tapi PMR tidak leeeeee . Apa - apa pun , harap harap lulus lah kan .
Ada masa , ada la new entry dalam blog ni . Daa ^^




/