//BeautifulMe.

author ♥


hey blogger , my name is siti nur sabrina bt hashim and thankyou for visit my blog
follow me and i'll be follow you back ( tiada paksaan )
please NO HARSH WORD


Tagboard ♥


leave your footprint here:)


Credits ♥

Template and skins : NurIzzati
Background and Photo : We♥it


RAMADHAN AL-MUBARAK
Friday, July 27, 2012 | 1:44 AM | 0 hearts♥
Assalamualaikum ,

Alhamdulillah , kami lulus exam piano ( practical ) ! Macam tak sangka jaa . So , selesailah exam piano untuk tahun nie . Tahun depan tak tau macam mana . Sekarang fokus untuk PMR la pulak . Trial berapa hari saja lagi . Ya Allah .. Trial bulan Ramadhan , istimewa sangat . Ya laa , Ramadhan bulan yang sangat mulia . Jadi tak ada sebab nak buat alasan tak boleh buat trial sebab tak larat puasa . Haha , faham ? Mama dengan abah sibuk prepare nak pegi Haji . Eyna sentiasa doakan mama dengan abah selamat pergi dan balik . Apa - apa pun , Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak :)

Oh ya , sampai sini saja . Ada masa ada lah new entry dalam blog ni :)