//BeautifulMe.

author ♥


hey blogger , my name is siti nur sabrina bt hashim and thankyou for visit my blog
follow me and i'll be follow you back ( tiada paksaan )
please NO HARSH WORD


Tagboard ♥


leave your footprint here:)


Credits ♥

Template and skins : NurIzzati
Background and Photo : We♥it


RAMADHAN AL-MUBARAK
Friday, July 27, 2012 | 1:44 AM | 0 hearts♥
Assalamualaikum ,

Alhamdulillah , kami lulus exam piano ( practical ) ! Macam tak sangka jaa . So , selesailah exam piano untuk tahun nie . Tahun depan tak tau macam mana . Sekarang fokus untuk PMR la pulak . Trial berapa hari saja lagi . Ya Allah .. Trial bulan Ramadhan , istimewa sangat . Ya laa , Ramadhan bulan yang sangat mulia . Jadi tak ada sebab nak buat alasan tak boleh buat trial sebab tak larat puasa . Haha , faham ? Mama dengan abah sibuk prepare nak pegi Haji . Eyna sentiasa doakan mama dengan abah selamat pergi dan balik . Apa - apa pun , Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak :)

Oh ya , sampai sini saja . Ada masa ada lah new entry dalam blog ni :)



AGAIN
Sunday, July 1, 2012 | 9:50 PM | 0 hearts♥
Assalamualaikum ,

Yahhh , dah habis exam piano . Tapi kann tapi kannnnn , macam tak yakin jaa bole lulus ? Hm . Menda dah buat , tawakal jaa lah . Doakan kami banyak-banyak nah ! Exam Theory haritue confident lah sikit , tapi yang Practical nieee ... Tak apa lha , pulun PMR pulak yang tu lagi penting . Piano tu kalau tak lulus boleh ambil lain tapi PMR tidak leeeeee . Apa - apa pun , harap harap lulus lah kan .
Ada masa , ada la new entry dalam blog ni . Daa ^^



FINALLY
Monday, May 28, 2012 | 5:11 AM | 0 hearts♥
Assalamualaikum ,

Alhamdulillah lulus ( 94/100 ) exam piano ( Theory ) ! ooyeaahh ^^ Serious tak sangka . Tengok 2/3 kali baru percaya Haha . 2/7/12 ni ada satu lagi Exam Piano ( Practical ) . Mampussss ! Mid year exam dekat sekolah pun tak tau lagi result macam mana ni , serious takut . Macam tak yakin jaa nak cemerlang :/ Dah buat kan .. tawakal sahaja leeeee . Hmm hmm
Ni kita kira macam dah masuk bulan 6 laa . Tak rasa macam PMR nak dekat dah ka ? Ya Allah ..
Eyna yakin eyna boleh , eyna tak yakin eyna tak boleh . aaaaaa Haha
Doakan eyna nah :) Ada masa adalah new entry dalam blog nie . Daaa :)